Hirdetés

E3 2018 - trailerrel ünnepelte megjelenését a Jurassic World Evolution

|

A délután folyamán már ti is elkezdhetitek lerakni saját dinóparkotok alapköveit, addig is itt egy trailer azoknak, akik nem tudják kivárni a megjelenést.

Hirdetés

Gyakran elmondjuk, hogy egy adott játékra nem kell már sokat várni. Nos, ez kifejezetten igaz a Frontier Development parkmenedzselős játékra, amiben felépíthetjük saját Jurassic Parkunkat.

Hirdetés

A trailer első képsorai nem éppen pozitív jövőt festenek fel, de egy pedáns és kitűnő parkmester, mint amilyenek mi is lehetünk, képes lesz megregulázni a dinókat. Újraépíthetjük a lerombolt parkot, hogy aztán azt saját dinóinkkal töltsük meg. A trailerből nem maradhatott ki szegény kecske feláldozása sem. Nézzétek:

Ti már megvettétek a Jurassic World Evolutiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)