Hirdetés

Ezek voltak a mi kedvenc játékaink a 2018-as E3-on

|

Nem volt egyszerű dolga a GameStar szerkesztőségének, de mindannyian ráböktünk egy olyan játékra, amit mindennél jobban imádtunk az idei E3-on.

Hirdetés

Paca és Kaci a helyszínen élvezhette az E3-as sajtókonferenciákat, az itthon maradt csapat viszont vagy a GSO-n szállította nektek szélsebesen az expó híreit, vagy pedig saját kedvteléséből bújta az előzeteseket - ilyen ez a szakma, akkor is az új játékok foglalkoztatnak bennünket, ha épp nem kell írnunk róluk. Most a szerkesztőség nagyja szépen összeszedte, mik voltak a mi legnagyobb kedvenceink. 

Hirdetés

Gócza - Sokakhoz hasonlóan én is a meglepetések és újdonságok miatt várom mindig az E3-at, így a már tavaly is jelenlévő Spider-Man helyett a Sekiro: Shadows Die Twice lett az idei expó nyertese számomra. Remegve vártam egy Bloodborne 2-t, de tökéletesen boldog vagyok egy új From Software IP-vel is.

Mocsy - Sok szépet és jót láttunk ezen az átlagosnál tartalmasabb E3-on, de számomra a Dying Light második része volt a legmeghatározóbb élmény. Imádtam az első részt és Chris Avellone által jegyzett sztorival még jobb lesz a játék. Lengyel testvéreink nagyon odatették magukat ezzel, aki igazi borzongatós akcióra vágyik az ne hagyja ki (az első részt sem).

Kivi - Nagyon örülök, hogy közel 10 év után visszatér PC-re is a Madden NFL sorozat, hát még annak, hogy mennyi új mozdulatot és játékmechanikát pakolnak bele a Real Player Motion technológiának köszönhetően. Remélem, nem fog csalódást okozni a Madden NFL 19. De emellett várom még a Forza Horizon 4-et, na meg persze a Cyberpunk 2077-et, viszont utóbbi megjelenéséig még bőven lesz mivel játszanom.

Chavalier - Gondolatban elköltöttem pár havi fizetésemet, az előre borítékolható folytatásokon túl jó pár meglepetésként ért cím is felkerült a listámra. Mindazonáltal egyikük sem szorongatta meg a Cyberpunk 2077. Amikor a kedvenc fejlesztőcsapatom, műfajom és miliőm egyetlen játékban egyesül, nem tudok és nem is akarok elfogulatlannak mutatkozni.

Tonight - Mivel nagy Superman rajongó vagyok, ezért az egész E3 alatt folyamatosan reménykedtem, hogy a Rocksteady egy váratlan pillanatban bejelenti a titokban készülő Superman játékát, amiről egy ideje már elég sok pletykát hallani és habár ez sajnos nem történt meg, a Naughty Dog kárpótolt. A The Last of Us Part II egyszerre volt gyönyörű és provokatív, én pedig egészen pontosan ezt vártam tőle, szóval mindenképp ez volt számomra a csúcspont. Persze említést érdemel még az Insomniac-féle Spider-Man is, hiszen őket is kiemelkedő csapatnak tartom, valamint a Ghost of Tsushima is váratlanul ragadta meg a figyelmem.

Hunter - Nagyon nehéz volt dönteni a Spider-Man és Kingdom Hearts III között, de a srácok úgyis éltetik majd Peter új ruháját, úgyhogy én maradok a Disney Final Fantasynél. A KH3-ból kaptunk 3 új trailert is, és mindegyiknél ugráltam a székemben. A helyzet az, hogy ezen a ponton a Square Enix akkor sem tudna rossz játékot csinálni belőle, ha próbálná. Minden világ gyönyörűen néz ki, a harcrendszer a széria legjobbja lesz, és ha a Dark Seeker Saga végre rendesen lezárul, akkor a sztorival sem lesz gond. A megjelenés napján én el fogom barikádozni magam a szobámban, és addig fogom szorítani a kontrollert, amíg a stáblista le nem gördül.

Mazur - Mocsy már ellőtte a Dying Light 2-t, pedig még Chris Avellone nélkül is nagyon vártam, hát még így! Legyen akkor azonban a Control, mert ugyan a Quantum Breaket is szerettem (nem beszélve a korábbi Remedy-opusokról), de így a The Evil Within (2) felé elvitt képi világgal, atmoszférával számomra még vonzóbb. 

Paca - A Just Cause 4-gyel engem megint megvett az Avalanche, de ugyanúgy várom tőlük a Rage 2-t és a Generation Zerót is. Hosszabb felsorolásba már bele sem kezdek, előre szegény vagyok az őszi szezonra. 

Somi - Nehéz egy vagy akár csak három olyan címet választani ami kiemelkedő - azért tudok majd egy kedvencet mondani - de tény, hogy rengeteg olyan játékot kaptunk, ami vagy már régóta érett arra, hogy hallassa a hangját, vagy meglepetésként ért de első látásra nagyon jónak tűnik. Íme az én kis listám. Az The Elder Scrolls VI és a Cyberpunk 2077, Metro Exodus, Unravel Two a legnagyobb és legvártabb hírek számomra. Mivel engem leginkább a PC-s címek érdekelnek, vagy legalább is ami nem konzol exkluzív nagyon meglepődtem magamon, hogy amint megláttam a Ghost of Thushima videóját, életemben először vágytam arra, hogy legyen PS4-em és talán az első játék lesz ami meg is veteti velem.

Szada - A Sucker Punch szamurájos játéka, a Ghost of Tsushima olyannyira lenyűgözött az E3-on, hogy tátott szájjal néztem a Sony konferenciáján bemutatott demót, pár percig még a külvilágról is megfeledkeztem. Bár a The Last of Us Part II-t, valamint a Cyberpunk 2077-et is úgy szomjazom, mint sivatagban a vizet, mégis a Tsushima volt most szerelem első látásra (sőt, a gameplay videó japán változatát megnézve másodszorra is fülig beleestem). Már most teszem félre a pénzt a perselybe, hogy egy gyűjtőit bezsebelhessek majd ebből a csodából.

HP - Rengeteg cím tetszett, magával ragadott a Forza Horizon 4, hergeli az izgalomközpontom a Spider-Man, térdre kényszerít a The Last of Us II, a Days Gone is úgy ahogy érdekel, de akármit is érzek, akármit is gondolok, a Resident Evil 2 remake kötelez. Fiatalkorom egyik kedvenc játéka ilyen komoly renováció után egészen biztosan a jövő januárom csúcspontja lesz, megőrülök, hogy játszhassam végre!

Kaci - Azon kevesek közé tartozom, akik már láthatták mozgás közben a Cyberpunk 2077-et, és bizony mondom nektek, hogy ezek a srácok nem tudnak hibázni. Isteni közbenjárással jutottam be a legutolsó zárt ajtós bemutatóra, úgyhogy az első pár percre nem is nagyon emlékszem, mert még azt próbáltam meg feldolgozni, hogy egyáltalán ott vagyok. Minden várakozásomat felülmúlta, nálam egyértelműen ez van most a lista tetején.

Csirke - Nehezen tudok dönteni a Ghost of Tsushima és a Spider-Man között, de ha mindenképp muszáj választani, akkor a barátságos és közkedvelt Pókember kalandjainak játékadaptációja mellett tenném le a voksomat. Nagyon várom már, hogy végre irányíthassam a hálószövőt és bucira verhessem leghíresebb ellenfeleit. 

Nektek mi volt az abszolút kedvenc vagy a legnagyobb meglepetés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)