Hirdetés

E3 2018 - egy Pixar karakter bukkant fel a Kingdom Hearts 3 új trailerében

|

A Disney hősei mellett a Pixar karakterei is Sora segítségére lesznek.

Hirdetés

Hosszú-hosszú éve várjuk már, hogy a Kingdom Hearts végre trilógiává érjen (nem számítva a spin-off és egyéb címeket). A korábbi trailer valamennyire lecsillapította a kedélyeket, de egy új karakter felbukkanása miatt újra izgatottak lettünk.

Hirdetés

A mesés látványvilág és a rengeteg karakter forgatagában ide-oda kapkodjuk a fejünket, nem is tudjuk igazán mire fókuszáljunk. Egy biztos: a játék megjelenése előtt érdemes lehet egy Disney és/vagy egy Pixar maratont tartani, csak hogy kicsit ráhangolódjunk a Kingdom Hearts 3-ra.

A friss előzetes során Remy, a Magyarországon L'ecsó címmel megjelent Pixar mozi apró rágcsálója is feltűnik. Úgy tűnik azóta sem rakta le a kötényt, ugyanis ismét főzni tanítja kuktáját. Talán a játékból megtudjuk, hogyan készíthetjük el a filmben látható, ínycsiklandónak tűnő lecsót.

Ti melyik Kingdom Hearts 3 világot várjátok a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)