Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb E3-as konferencia?

|

Már mindenki kiterítette a lapjait. Láttuk a konferenciákat, ismerjük a felhozatalt. Rajtatok a sor, hogy véleményt mondjatok!

Hirdetés

Nem is nagyon érdemes szaporítani a szót, mivel most éppen nektek szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy akár szavazat, akár komment formájában véleményezzétek az eddig látottakat. Azért egy kis segítséget nyújtunk abban, hogy mindenről alapos véleményt alkothassatok.

Hirdetés

Van egy csodálatos cikkünk arról, hogy mi is történt az összes konferencián, megnézhetitek a videón az összes műsort, linkelve van minden bejelentés és trailer, így ha már tényleg megvan a felhozatal, akkor rajtatok a sor, hogy elmondjátok, mit is gondoltok a kiadók revüiről. Számít az is, hogy miket láttatok, és hogyan prezentálták azt nektek. Íme tehát a nagy kérdés:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)