Hirdetés

E3 2018 - a Metroid Prime 4 teljesen kihagyja az eseményt

|

A sok bejelentés és tartalom mellett egy rossz hírrel is szolgált a Nintendo.

Hirdetés

Tavaly jelentette be a Nintendo, hogy két Metoroid játék is készül, egyikük pedig a Metroid Prime 4. Reméltük, hogy a Switchre készülő alkotásból idén is láthatunk valamit, de minden remény szertefoszlott.

Hirdetés

A Nintendo America munkatársai, Bill Trinen és Nate Bihldorff azzal indokolták a játék távolmaradását a Los Angeles-i rendezvénytől, hogy a jelenlegi kiállításon ismét a cég rövidtávú projektjeiket szeretnék megmutatni és a Metroid Prime 4 nem mostanában fog elkészülni.

A tavaly év volt a Switch első éve az expók történetében, ezért sok mindent bemutattak egyszerre (így esett meg, hogy bejelentették az új Metroid részt), de a kiadó mindig is a rohamosan megjelenő alkotásokat helyezi előtérbe. Ehhez a tendenciához tértek vissza idén, ezért nem kapunk idén semmit a tavaly bejelentett játékból. 

Hozzátették, hogy akkor fognak mutatni bármit is a játékból, amikor úgy érzik azzal képesek lesznek lenyűgözni az embereket. Erre nem tudjuk mikor kerül sor, de addig se csüggedjünk, hiszen számos hamarosan érkező Nintendo címről rántották le a leplet a show alatt, úgyhogy van miből szemezgetni, amíg megjelenik a Metroid Prime 4.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)