Hirdetés

E3 2018 - belevaló volt a Devil May Cry 5 bemutatkozása

|

Több, mint 10 év várakozás után végre valódi folytatást kap a Devil May Cry 4, az első trailer pedig minden várakozásunkat felülmúlja.

Hirdetés

A Devil May Cry-sorozat nem csak a hack'n'slash játékok meghatározó szériája, de úgy általában véve a japán játékfejlesztés egyik legfényesebb csillaga is, így igen meglepő, hogy 10 évet kellett várnunk egy igazi folytatásra (a DmC: Devil May Cry-t most inkább ne is számoljuk ide), de az első trailer után úgy tűnik, hogy megérte várni.

Hirdetés

Hallottunk erről pletykákat már az E3 előtt is, de a Microsoft színpadán végre ténylegesen bemutatkozott a Devil May Cry-sorozat ötödik része, amelyben ismét a negyedik részből már ismerős Nero lesz majd a főszereplő. Úgy tűnik, történt néhány dolog az előző rész óta, ugyanis Nero jellegzetes démoni karja helyett egy gépezet van, viszont szerencsére a kardja, a Red Queen változatlanul a birtokában van.

A Devil May Cry 5 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One platformokra jelenik meg 2019 tavaszán. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)