Hirdetés

E3 2018 - a Microsoft is dolgozik a saját játékstreaming platformján

|

A Microsoft szerint is a streaming szolgáltatásoké a jövő, már be is jelentették a saját kapcsolódó projektjüket.

Hirdetés

A Microsoft előadás műsorvezetője, Phil Spencer a számos stúdió felvásárlása után újabb üzleti projektet jelentett be, mégpedig a Microsoft saját game-streaming szolgáltatását.

Hirdetés

Az EA Play keretein belül az EA már lerántotta a leplet a Netflix-modellhez hasonlító, de a videojátékokra kiterjesztett szolgáltatásukról. A Microsoft stratégái is hasonlóképp láthatják a piacot, mert ők ugyancsak egy ilyen projekten dolgoznak. Spencer szerint a játékvilág jelenleg nagyon jó üzleti-gazdasági állapotban van, és a Microsofttal igyekeznek újabb és újabb kihívásokat keresni, hogy még izgalmasabbá és élvezetesebbé tegyék a gaminget.

A játékstreamer projekt még erősen a jövőbe mutat, de az a cél, hogy a felhőalapú szolgáltatással elmosódjanak a játékplatformok közötti határok, és minden készüléken ugyanannyira élvezhessük a játékokat. Érdekes ötletnek tűnik, kíváncsian várjuk, hogy sikerül megvalósítaniuk ezt a gyakorlatban. Mégiscsak más például egy Gears of Warral mobilon próbálkozni, mint Netflixen elindítani egy filmet.

Ti mit vártok a Microsoft game-streaming szolgáltatásától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)