Hirdetés

E3 2018 - a Microsoft konferenciája lett a legnézettebb stream

|

Az idei E3-nak is voltak emlékezetes pillanatai, de a legtöbben a Microsoft előadását emelik ki a felhozatalból, amelynek sikerült lerántania a leplet pár multiplatform nagyágyúról. Ezt pedig nagyon szerették a népek.

Hirdetés

Ha csak azt nézzük, hogy melyik volt a legélvezetesebb konferencia, akkor el kell ismernünk, hogy a Microsoft odatette magát idén (persze az exkluzívokat nézve már egészen más a helyzet), de ezzel kapcsolatban ti is hallathatjátok a hangotokat az E3-as szavazásunkban

Hirdetés

A statisztikák szerint az Xbox előadás 1,7 millió nézőt vonzott Twitchen, amely fél millióval több, mint a tavalyi stream esetében. Ezzel a vállalatnak sikerült egy rekordot is felállítania, ugyanis immáron ez a show tudhatja magáénak a legtöbb egyidejű nézőszámot. Az előző csúcstartó az Eleague Major: Boston e-sport bajnokság volt 1,1 milliós teljesítménnyel. Azt azért hozzá kell tennünk, hogy a többi kiadó sem maradt le sokkal: a Ubisoft felhozatalára 1,6 millióan voltak kíváncsiak egyszerre, míg a Sony 1,5 millió érdeklődőt tudott a képernyő elé szegezni. Mellesleg egyedül az EA volt az, akire kevesebben voltak kíváncsiak, mint tavaly. 

A Microsoft konferenciáján olyan játékok képviseltették magukat, mint a Devil May Cry 5, a Cyberpunk 2077, a Dying Light 2, a Sekiro: Shadows Die Twice és a Forza Horizon 4, így nem is csoda, hogy rengetegen nézték a közvetítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)