Hirdetés

E3 2018 - gyorsabb lesz és tovább bővül az Xbox Game Pass

|

A prezentáció ideje alatt már élesítették a legújabb változtatásokat, de a jövőben még sok-sok új játékot is élvezhetnek a felújított Game Pass előfizetői.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass divízió vezetője, Ashley Speicher részletesen beszélt a megújuló rendszerről, a bővülő katalógusról és a várható változásokról.

Hirdetés

Már a mai naptól kezdve elérhető a Game Pass keretein belül a Fallout 4, a Tom Clancy's The Division és a The Elder Scrolls Online is. A júniusi frissítés keretein belül pedig megújul a rendszer és az úgynevezett Fast Start mechanikának köszönhetően még gyorsabban (állítólag fele annyi idő alatt) töltenek be a játékok.

Emellett igyekeznek minél több játékkal bővíteni a katalógust, így olyan címek is elérhetőek lesznek a játékok megjelenési napján, mint például az izgalmasnak ígérkező Forza Horizon 4.

Nektek hogy tetszik a megújuló-bővülő Xbox Game Pass?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)