Hirdetés

E3 2018 - Nintendo sajtókonferencia összefoglaló

|

A Nintendo Switch nagyon izgalmas hónapoknak néz elébe, az év végén pedig megjön az eddigi legnagyobb Smash epizód.

Hirdetés

A Nintendo Switch kapcsán körülbelül hetente "szivárogtak ki" bejelentési listák, így nem csoda, hogy rengetegen hatalmas bejelentésekre számítottak. A műsor alatt 3 új, meglehetősen komoly cím be is mutatkozott, de az állunk azért nem esett le.

Hirdetés

A Nintendo Direct a hihetetlenül fura és menő mechás akciójátékkal indított. A Daemon X Machina látványos, pörgős, és nagyon metál.

A folytatást a Xenoblade Chronicles 2 szolgáltatta egy DLC trailerével. A Torna The Golden Country egy igazi, komoly kiegészítője lesz a játéknak.

A Direct komolyabb bejelentései ezután következtek. Reggie került a kamerák kereszt tüzébe, aki kicsit mesélt a Pokémon! Let's Go részekről, de nem mondott semmi olyat, amit a bejelentés óta ne tudnánk. Leszámítva azt az apróságot, hogy az új PokéBall kontrollerhez jár majd egy ajándék Mew. Mármint virtuális.

Aztán megjött az első nagyágyú, a partik lelke: Super Mario Party. Egy hatalmas minijáték gyűjteményről van szó, ami a klasszikus mókákat Switch specifikus, az érintőképernyőhöz és a Joy-conokhoz kitalált játékokkal is kiegészíti majd. Egy baráti összejövetelen hatalmasat fog ütni.

Az első Switchre érkező, teljes értékű Fire Emblem epizód, a Fire Emblem: Three Houses is bemutatkozott. A játékról jelenleg túl sokat nem tudunk, azt leszámítva, hogy valamikor 2019. tavaszán fog befutni.

A Fortnite természetesen a Nintendo Switchen is tiszteletét teszi. Mire ezt olvassátok már jó eséllyel le is tölthetitek az utóbbi hónapok legnépszerűbb multis mókáját a hibrid konzolra is - egészen pontosan ma 23 órától indul elvileg a buli.

A nagy N ezután egy rövidebb listában felsorolta mi minden érkezik a közeljövőben. Ezek közül a legfontosabbak a Dragon Ball FighterZ, az SNK Heroines, és az Overcooked 2.

A show maradék 25 percében a Super Smash Bros. Ultimate volt a téma. A játék tartalmazni fogja az eddigi Smash játékok összes karakterét, a Splatoon 2-es hősökkel kiegészülve. A 25 perc alatt maga a játék rendezője, Masahiro Sakurai mesélt a Smash kisebb nagyobb változtatásairól. A számtalan karakternek, a rengeteg arénának, az új funkcióknak és játékmenetbeli finomításoknak köszönhetően jó esély van rá, hogy ez a Smash lesz a széria legjobb darabja. Mivel a Super Smash egy meglehetősen kitartó e-sport közösséget nevelt ki, így elképzelhető, hogy a játék még nagyobb rajongótábort fog megszerezni magának, és ezzel a casual e-sport nézők tudatába is berobban majd.

Akik új Metroidban, Switch alkalmazásokban, vagy még több külsős játékban reménykedtek azok most hoppon maradtak. Alapvetően annak nagyon örülünk, amit a nagy N most bejelentett, de egy picit többen reménykedtünk. Ettől függetlenül én biztosan hónapokig fogom nyúzni az új Smash-t a december 7-es megjelenését követően. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)