Hirdetés

E3 2018 - saját karaktert alkothatunk a Nioh 2-ben

|

Ráadásul ha hihetünk az ígéreteknek, akkor a folytatás számos dologban jobb lesz, mint elődje.

Hirdetés

Jó eséllyel kevesen számítottak arra, hogy az idei E3-on bejelentik a Nioh folytatását, de annál nagyobb volt az öröm. Nemrég kiderült jó pár érdekesség a játékról, például az, hogy akár egyedi karaktert is alkothatunk majd.

Hirdetés

Fumihiko Yasuda, a játék rendezője elmondta, hogy természetes fejlődést szeretnének, tehát nem azt, hogy a Nioh 2 teljesen más játék legyen az elődjénél. Volt néhány olyan dolog, amit a Team Ninja nem igazán tudott megvalósítani az első részben, ezért sok újdonságra számíthatunk a folytatásban.

A játék története kapcsolódik majd az első rész sztorijához, viszont azok is élvezhetik majd a kalandot, akiknek kimaradt a Nioh. A fejlesztők figyeltek a rajongók kívánságaira is, így már karaktergenerátor is kapunk, tehát megváltoztathatunk majd jó néhány dolgot hősünkön.

A tervek szerint a Nioh 2 sokkal kiforrottabb, mint amilyen az első rész volt, ráadásul a tervek szerint még egy demót is kapunk majd a megjelenés előtt, ami mindenképp becsülendő lépés a srácok részéről.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)