Hirdetés

E3 2018 - ilyen lesz az Ori and the Will of the Wisps

|

Az Ori 2 nem csak szebb és jobb pályákat, de új játékrendszereket is kínál. Mutatjuk a gameplay videót, csacsogunk a részletekről.

Hirdetés

Az E3 helyszínén jelenleg ki lehet próbálni az Ori and the Will of the Wisps demóját. A hírek szerint a 2019-ben érkező folytatás nem borítja fel az első rész játékmenetét, viszont nagyban kibővíti azt.

Hirdetés

Azon túl, hogy a játék gyönyörűen néz ki a helyszínre kipakolt 4K kijelzőkön, rengeteg újdonságot is rejt. A Moon Studios dizájnere, Thomas Mahler elárulta, hogy a céljuk a második résszel a játékos lehetőségeinek bővítése volt. Rajtunk múlik, hogy milyen stílusban akarjuk teljesíteni a pályákat, a testre szabható élményt pedig különböző képességek garantálják.

A Spirit Light ebben a játékban elkölthető valuta lesz, amivel új képességeket vehetünk, vagy meglévőket fejleszthetünk. A Splinter Shard képesség például háromfelé töri a lövedékeinket, de ezt tovább lehet fejleszteni, így 5-re növelhetjük a kilőtt darabkákat. A Reckless Shard képességgel több sebzést oszthatunk ki, de többet is kapunk be. Új fegyverek kínálnak új lehetőségeket, mint a gyors és erős kard, az íj és nyílszerű Spirit Arc vagy mint a kalapácsszerű Spirit Smash.

Vállalhatunk majd opcionális küldetéseket, vehetünk térképeket, amik bővítik a bejárható területeket, vagy kifejezetten nehéz kihívásoknak is nekiveselkedhetünk, melyekből szintén lesz bőséggel az Ori 2-ben. Nézzétek meg, hogy fest ez a gyakorlatban:

Az Ori and the Will of the Wisps megjelenés 2019-ben várható PC-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)