Hirdetés

E3 2018 - bejelentették az Overcooked 2-t

|

A Nintendo konferenciája közben azt is megtudhattunk, hogy mikortól főzőcskézhetünk együtt ismét.

Hirdetés

Az Overcooked talán az egyik legjobb coop játék, ami casual és komolyabb játékosokat és képes egyszerre lekötni. Kötényeket a nyakba, késeket élezni, ugyanis érkezik a játék következő része, az Overcooked 2.

Hirdetés

A helyi és online cooppal is felvértezett Overcooked 2-ben ismét ugyanarra a sokszor kaotikus, de mindig szórakoztató élményre számíthatunk, mint az első részben. Az új fejezetben új tartalmak is dukálnak, így lehetőségünk lesz eddig nem látott pályákkal és feladatokkal is megbirkózni. Az új tartalmak között szerepel például egy portál, amivel a pálya egyik végéből a másikba tudunk ugrani, továbbá lehetőségünk lesz a hozzávalókat egymásnak passzolni.

Ismét remek mókának ígérkezik tehát a Overcooked 2. Augusztus 7-én bele is vethetjük magunknak Switchen, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, írjátok fel a dátumot a naptárba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)