Hirdetés

E3 2018 - PC Gaming Show élő közvetítés

|

Nem tudjuk, mit várhatunk az idei PC Gaming Show-tól, de reméljük, hogy idén nem egy unalmas műsorra készül a csapat.

Hirdetés

Csak nagy erőlködések árán tudunk egy izgalmas pillanatot megnevezni az elmúlt évek PC Gaming Show-iról. Ami tényleg fontos volt, az más előadásokon szerepelt, kevés bejelentés maradt a Day9 által vezényelt beszélgetős műsorra.

Hirdetés

Nincs garancia arra, hogy a széria idén megtörik, de akárhogy is, az előadás egynek elmegy. Mivel az Oculus Rift támogató, valószínűleg VR-játékokról beszélni fognak, és szó eshet a Tripwire, a Frontier, a Team 17, valamint a Stardock Entertainment játékairól is. Stratégiai játékok és a battle royale két képviselője, a PUBG és a Fortnite kerülhet középpontba, de az sem kizárt, hogy a játékfejlesztéshez ismét visszakanyarodó Valve is felbukkan. Bár ezt azért a PC Gamer helyében jobban tease-elnénk, úgyhogy ne fogadjatok nagy tételben rá. Június 12-én 0:00-kor kezdődik, szerencsére most nem egy másik előadással párhuzamosan.

Watch live video from PCGamer on www.twitch.tv

Az E3-ról minden infó ezen az oldalon található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)