Hirdetés

E3 2018 - idén is lesz PC Gaming Show

|

Az évről évre fejlődő, de színvonalban még mindig egy kicsit lemaradó konferencia idén is tartogat majd izgalmas perceket.

Hirdetés

2015-ben debütált, vagyis idén már negyedik alkalommal kerül majd megrendezésre a PC Gaming Show, ami ha nem is olyan pörgős, mint a Sony vagy a Ubisoft konferenciája, azért általában tartogat néhány érdekes bejelentést a Master Race tagjainak.

Hirdetés

Az idei show-ról eddig nem sokat tudtunk, de a szervezők most megerősítették, hogy június 11-én, helyi idő szerint délután 3-kor (ez nálunk éjfélt jelent) ismét megrendezésre kerül a buli, aminek házigazdája ezúttal is Sean Plott, vagyis Day[9] lesz. A szervezők azt ígérik, hogy még be nem jelentett játékokkal, sosem látott trailerekkel és gameplay videókkal készülnek, és minden téren megpróbálják überelni a tavalyi évet.

Reméljük most nem húzzák el unalmas, senkit nem érdeklő interjúkkal a dolgot, hanem tényleg mutatnak izgalmas újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)