Hirdetés

E3 2018 - már jelentkezhettek az ezer fős battle royale zárt bétájára

|

Persze, hogy nem maradtunk battle royale anyag nélkül a PC Gaming Show-n. A Mavericks télen indul korai hozzáférésben, de a zárt bétára már lehet jelentkezni.

Hirdetés

A Mavericks: Proving Grounds zárt bétájára 100 ezer szerencsés játékos kerülhet be, a játék hivatalos honlapján június 17-ig lehet rá jelentkezni.

Hirdetés

A zárt béta augusztusban indul, a Steam Early Access keretein belül pedig valamikor télen debütál PC-n a játék. A Mavericks 16 négyzetkilométeres térképen 1000 fős battle royale meccseken vehetünk részt, a 400 fős verzióban pedig csapatosan is lehet játszani.

Valószínűleg sok skint és ruhát is terveznek a játékhoz, mert a június 17. előtt a bétára regisztrálók egy fegyverfestést és egy kezdő ruházatot is kapnak ajándékba.

Nektek hogy tetszik a Mavericks koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)