Hirdetés

E3 2018 - hamarosan PC-re is érkezik a Yakuza 0 és a Yakuza Kiwami

|

Hatalmas meglepetés, hogy az eddig PlayStation-exkluzív Yakuza játékok mellett a Sega még több címet is átemel PC-re.

Hirdetés

A Yakuza franchise ezidáig semmilyen formában nem volt elérhető PC-re. A Sega megpróbálja bővíteni a piacot, és két erős Yakuza címet (Yakuza: Kiwami, Yakuza 0) ad ki Steamen. Sőt, ezeken kívül még több klasszikus Sega-játék PC-s verzióját is bejelentették.

Hirdetés

A PC Gaming Show keretein belül egy pörgős trailer mutatta be, hogy a két Yakuza játék mellett a Valkyria Chronicles 4 is érkezik PC-re a már korábban kiadott Bayonetta és a Vanquish után. Sőt, a Shining Resonance: Refrain már július 10-én megjelenik, illetve az első két Shenmue játékot is nemsokára élvezhetik a PC-játékosok is. Nézzétek meg a trailert alább:

A Yakuza 0 már előrendelhető Steamen, de pontos megjelenési dátumot még nem tudunk. Ti várjátok már az egykor exkluzív Sega-címeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)