Hirdetés

E3 2018 - új játékmódokat hoz a Prey Mooncrash DLC-je

|

Hónapok óta tartó utalgatások után a Bethesda végre bemutatta a Prey új DLC-jét. Nem csalódtunk, rengeteg új tartalmat kaptunk.

Hirdetés

A Bethesda már március óta utalgat rá, hogy oda látogathatunk el, ahol Neil Armstrong is járt, csakhogy vele szemben nekünk nem a holdporral, hanem válogatott ocsmányságokkal kell szembenéznünk. Bejelentették, sőt már meg is jelent a Prey Mooncrash DLC-je.

Hirdetés

Mi azok közé tartoztunk, akiknek nagyon is tetszett a 2017-ben megjelent Prey, így amikor a Bethesda az E3-as konferenciáján bemutatta a játék első DLC-jét, akkor éreztük, hogy ez kötelező lesz. Nézzétek meg a trailerben, hogy milyen izgalmakat kínál a csomag: 

A Mooncrashben egy új történetet játszhatunk végig, és a lehetőségek tárháza  gyakorlatilag végtelen lesz, ugyanis a játékmódot rogue-like elemekkel dobták fel. Folyamatosan változó fegyverek, ellenségek, küldetések és loot, mindez a Holdon - mi kell még?

A Prey Mooncrash az előadás előtt már élesedett, 20 euróért (kb. 6400 forintért) meg is lehet vásárolni. Mi a véleményetek az új Prey DLC-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)