Hirdetés

E3 2018 - a Remedy új játékában a fegyver is fontos szerepet kap

|

A Remedy féle Control világában a rengeteg bizarr történés során legalább egy stabil pontunk lesz - a szolgálati fegyverünk.

Hirdetés

Szépen csorognak tovább az újabbnál újabb infók a Remedy legújabb játékáról, a Controlról. A legutóbbi játékmenet-bemutató után most megtudtuk, milyen fontos szerepe lesz a szolgálati fegyverünknek.

Hirdetés

Az egyazon épületben játszódó nyitott világú akció igazán egyedi alkotásnak tűnik, és már egyre többet tudunk a történetről is. Főhősünk, Jesse Faden ügynök hű társa a fegyvere lesz, amelyet a Remedy Service Weaponnek nevesített. Sam Leak, a csapat kreatív igazgatója szerint a történet Artúr király legendájának modern adaptációja lesz. Nocsak.

Jesse fegyveréről pedig elmondta, hogy amikor azt végre megszerezzük, az nagyjából olyan jelentőségteljes pillanat lesz, mint az Excalibur kihúzása a sziklából. Elég erős párhuzam, de így legalább átérezhetjük a Service Weapon felelősségteljes súlyát. A fegyver egyébként nem egy adott pisztoly, hanem a történet során majd fejleszthetjük, átalakíthatjuk, illetve új támadásokat és képességeket tanulhatunk. Elméletben jól hangzik, reméljük a Controlban is jól fog működni a dolog.

A játék valamikor 2019-ben jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)