Hirdetés

E3 2018 - egyedi látványvilágú felfedezős játék lesz a Sable

|

Különleges kis alkotásnak tűnik a Shedworks címe, ami az idei E3-on mutatkozott be.

Hirdetés

Számos játék került bemutatásra a PC Gaming Show keretén belül, és bizony akadtak köztük olyan érdekességek is, mint a Sable. Nehéz lenne megmondani, milyen lesz majd a játék, de az biztos, hogy nem hétköznapi.

Hirdetés

A Shedworks műhelyében készülő játék a hivatalos leírás szerint egy felfedezős kaland lesz, amely során egy idegen bolygót járhatunk majd be. Talán a legkülönlegesebb dolog az egész játékban a művészi látványvilág, ami biztosan sok játékosnak elnyeri majd a tetszését.

A bejelentés mellé kaptunk egy trailert is, amit a hangulata miatt mindenképp érdemes lehet megnézni.

A tervek szerint jövőre jelenik meg a Sable PC-re és konzolokra, de a srácok nem részletezték, hogy pontosan melyik gépekre. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)