Hirdetés

E3 2018 - így néz ki mozgás közben a Yakuza Kiwami 2

|

A legutóbbi trailer után most bő háromnegyed órában láthatjuk, mit tud a játék.

Hirdetés

A Yakuza Kiwami 2, vagyis a Japánban még 2006-ban PlayStation 2-re megjelent Yakuza 2 felújított változata idén nyáron jelenik meg. Addig persze nem maradhatunk gameplay nélkül, az E3-on a Sega csapata gondoskodott a látnivalóról.

Hirdetés

Már a pár napja publikált trailerben is elég sok játékbeli jelenetet láthattunk, mégiscsak a vágatlan gameplay videó az igazi. A Sega America jóvoltából bőven van néznivalónk, és aki eddig kevésbé értette volna, mi történik a játékban, annak nagy segítségére lesz az angol kommentár is. A teljes felvételt alább láthatjátok (a gameplay 10:18-nál kezdődik):

A Yakuza Kiwami 2 PlayStation 4-re jelenik meg augusztus 28-án Észak-Amerikában és Európában, Japánban már tavaly december óta elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)