Hirdetés

E3 2018 - itt vannak a hivatalos Shadow of the Tomb Raider screenshotok

|

Nem csak egy rakás néznivalót kaptunk, de az Nvidia a helyszínen zárt ajtók mögött demózza a játékot.

Hirdetés

A Shadow of the Tomb Raider egy nagyobb része lesz majd a Square Enix műsornak. Mielőtt azonban a kiadóóriás elfoglalná a színpadot, kidobott egy csomagnyi képet a készülő epizódról.

Hirdetés

Lehet, hogy velem van a baj, de számomra valami végtelenül fura Lara arcával a Shadow of the Tomb Raider anyagokban. Ettől függetlenül a játék meglehetősen ütősen fest, ahogy azt ti is láthatjátok, ha rákattintotok a lenti galériára, és végiglapozgatjátok a képeket. Ha kicsit kicsordul a nyál közben, az természetes reakció.

Az Nvidia egy zárt ajtók mögötti demót is elérhetővé tesz az E3 alatt, így az arra járó újságírók (remélem ezt olvassátok Paca és Kaci) kipróbálhatják a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)