Hirdetés

E3 2018 - kemény lesz a Shadow of the Tomb Raider

|

A régész kisasszony eddigi legsötétebb kalandja vár ránk, de az új trailer után már készek vagyunk belevetni magunkat a hátborzongató dzsungelbe. Nem is olyan nagy áldozat ez azért, hogy megmentsük a világot, igaz?

Hirdetés

Az új Shadow of the Tomb Raidernek már akkor is örülni fogunk, hogyha hozza az előző részek minőségét, de ha sikerül a Square Enixnek még egy kicsit feljebb tolnia azt a bizonyos lécet, akkor Lara kalandjait (ismét) a szívünkbe fogjuk zárni.

Hirdetés

A Square Enix előadásán a Shadow of the Tomb Raider kapta az egyik főszerepet, úgyhogy el is láttak minket minden jóval, többek között egy újabb videóval. A trailerből kiderül hogyan is csöppenünk a kalandok közepébe: egy sikertelen landolás után a sötét dzsungelben találjuk magunkat.

A gameplay részekből megtudhatjuk, hogyan veszi fel a küzdelmet Lara a dzsungelt ellepő rosszfiúkkal. Bár kemény fából faragták, a túlerő ellen ő sem hatékony, ezért aszaszinokat megszégyenítő módon vadássza le ellenségeit. Ebben segítségére lesz a környezet, illetve egy-két molotovot is összebarkácsolhat, ha kicsit zűrösebbé válik a helyzet.

Az eddigi legnagyobb térképet kapjuk, ami a videó alapján roppant csinosan fest, illetve kifejezetten várjuk a fejlesztők által elhintett vízalatti kalandokat. Szeptember 14-én kiderül, hogy mit tud Lara. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)