Hirdetés

E3 2018 - már tudjuk, nagyjából mivel készül a Sony

|

Természetesen a készülő exkluzív játékok kapják majd a főszerepet a vállalat előadásán.

Hirdetés

Jövő hónapban kerül megrendezésre az idei E3, ahol valószínűleg rengeteg izgalmas dolgot fognak bejelenteni a fejlesztők. Nemrég pedig az is kiderült, hogy mikre fókuszál majd a Sony a saját bemutatóján.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, a Sony leginkább remek exkluzív címeivel készül az idei E3-ra, így feltűnik majd a Death Stranding, a The Last of Us Part II, a Spider-Man, valamint a Ghost of Tsushima is. Ezekre a játékokra természetesen mindenki számított, úgyhogy nagyon reméljük, hogy mellettük még pár meglepetést is elő fog húzni a Sony a kalapból.

Nem árt azonban előre edzeni magatok, ha nem erősségetek a késői fennmaradás, ugyanis elég későn indul el a show. Egészen pontosan június 12-én hazai idő szerint hajnali 3 órakor van a start, ez pedig semmiképpen sem tesz jót azoknak, akik másnap reggel munkába akarnak indulni. További részleteket a hivatalos bejegyzésben olvashattok.

Ti mit vártok a Sony bemutatójától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)