Hirdetés

E3 2018 - nagy pácban van Pókember a Spider-Man legfrissebb előzetesében

|

Megkaptuk a régóta várt gameplay trailert a Sony által egyengetett Spider-Manből, amit tele is pakoltak nekünk sok újdonsággal és eddig nem látott gonoszokkal.

Hirdetés

Viszonylag sok minden tudunk már a Spider-Man játékról, de egy igazán ütős trailernek már igazán ideje volt. A trailerben akkor vesszük fel a fonalat, amikor Póki belekezd a RAFT börtönkomplexumban történő lázadás leverésében.

Hirdetés

Nem kisebb arcokat tartanak ott fogva mint Elektró, Rinó, Skorpió és Keselyű, továbbá az üldözés végén még Mr. Negatív is felbukkan. Tehát Peter bele is veti magát, hogy összegyűjtse a kiszabadult rosszfiúkat és megtanítsa nekik, hogy nem szép dolog idő előtt szabadulni.

Peter Parker elmés megjegyzései, a remek animációk és kivégző manőverek igazi Pókember hangulatot varázsolnak a képernyőre, így a látottak alapján a hálóvető karakteréhez méltó játékot kapunk. De nem is szaporítom tovább a szót, nézzetek is bele a Sony és az Insomniac Games közös alkotásába:

Hogy tetszett a trailer, mit szóltok a végéhez? Szerintetek ki megy Pókember megsegítésére? Kérdésünk a pontos választ szeptember 7-én kaphatjuk meg legkorábban, a Spider-Man megjelenésének napján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)