Hirdetés

E3 2018 - trailer leplezi le a SoulCalibur 6 megjelenési dátumát

|

Az E3 során levetített story trailer nem csak a cselekményhez visz közelebb minket, de a megjelenési dátumot is magában rejti.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban szépen sorban megtudhattuk, mely karakterekkel tér vissza a méltán híres SoulCalibur sorozat. Az infómorzsák egyre izgatottabbá tettek minket, de az a frány megjelenési dátum csak nem akaródzott jönni. Mindezidáig.

Hirdetés

Ütős trailer dobott össze nekünk a Bandai Namco tele sok-sok újdonsággal. A videóból többé-kevésbé világossá válik az új SoulCalibur története, ami a korábbi részeket jutattja eszünkbe.

Az október 19-én érkező játékot Deluxe Edition és Collector's Edition kiadásban is beszerezhetjük. Mindkét csomag magába foglal egy fémdobozt melyben egy soundbox rejlik, egy soundtrack lemezt és egy season passt, aminek köszönhetően három további karaktert plusz két páncélt zsebelhetünk be.

A Collector's Edition az fentieken túl egy 120 oldalas art bookot és egy 12 colos Sophitia figurát tartalmaz.

Ti várjátok már a játék megjelenését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)