Hirdetés

E3 2018 - falra festették a Spider-Mant

|

Azt még nem tudjuk, a Figueroa hotel falát mely játék fogja díszíteni idén, de azt igen, hogy a Los Angeles-iek egy egész nagy Pókembert bámulhatnak most egy jó darabig.

Hirdetés

Hagyomány, hogy minden E3 előtt lefestik a Figueroa hotelt valamely játék hirdetésével. Volt már több GTA (a GTA V-be be is került a szálloda mása), The Witcher 3 és Star Wars Battlefront II is, de még nem tudni, idén mi következik.

Hirdetés

Amíg erre várunk, gyönyörködhetünk az óriási, nyolc emelet magas Spider-Man hirdetésben, mely egy Los Angeles-i épület falát borítja. Kézzel festették fel, több napig dolgoztak rajta, az eredmény pedig alább látható. Az államban egyes értesülések szerint már nem lehet kapni piros festéket.

Könnyen észrevehető.

Szerintetek melyik játék kerülhet a Figueroa oldalára idén? Egy jó Red Dead Redemption 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)