Hirdetés

E3 2018 - izgalmas űrcsatákat ígér a Starlink: Battle for Atlas

|

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki az Ubisoft űrhajós projektjéből, de csatákból és repkedésből egyértelműen nem lesz hiány.

Hirdetés

Egyelőre nem igazán tudjuk hová tenni a Ubisoft toys-to-life játékát, de mindent megtesz a kiadó azért, hogy szeressük, még azt is, hogy színpadra hívja a videojátékos szakma (egyik) legnagyobb alakját. 

Hirdetés

A Starlinkben az Atlas nevű bolygót kell megmentenünk a gonosz Forgotten Legiontől, akik célul tűzték ki a planéta elpusztítását. Ahhoz, hogy ezt megakadályozzák, hőseink pilótafülkébe pattannak és egymással karöltve szállnak szembe a gonosszal. 

Űrhajónk fizikális mását a közelünkben tartva folyamatosan alkalmazkodhatunk a környezet változásaihoz, ugyanis ha azon változást eszközölünk, akkor virtuális hajónk is hasonlóképpen alakul át. A trailerből a sztorin kívül nem derül ki sok minden, de az űrcsaták szerelmeseit könnyen megfoghatják a látottak.

A második trailer során megtudtuk, hogy a Starfox főhőse, Fox McCloud is irányítható lesz. Mivel az Ubisoft nagyon hálás a Nintendónak, ezért az előadás közben színpadra hívták Mijamoto Sigerut, akit meg is ajándékoztak az első hajóprototípussal.

A Starlink: Battle for Atlas október 16-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switchre is, köszönhetően a Nintendóval ápolt kapcsolatnak.

Nektek hogy tetszik az Ubisoft űrlövöldéje? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)