Hirdetés

E3 2018 - 7 perc rejtélymegoldás és akció a Strange Brigade-ből

|

A Sniper Elite sorozatról ismert Rebellion új játéka valamivel pörgősebb lesz, mint azt a most érkezett videón is láthatjuk.

Hirdetés

Nem sokat beszélt a Rebellion a Strange Brigade-ről bejelentése óta, legutóbb a megjelenési dátumot árulták el.

Hirdetés

Az E3-ra játékmenetet is ígértek, és mivel nem jött közbe semmi más, tudták magukat ehhez tartani. A közel hétperces videóban megnézhetjük, hogyan működnek majd a puzzle részek, milyen lesz túlvilági lényekre lövöldözni egyedül és társakkal, illetve hogyan tuningolhatjuk a fegyvereket kövekkel. Egy lightos jumpscare is került bele, de aki ősi kripták mélyére megy kincset vadászni, annak ezzel számolnia kell. 

A játék kampánya egyedül vagy legfeljebb három társsal együtt lesz játszható. A megjelenési dátum augusztus 28., ekkor jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)