Hirdetés

E3 2018 - a sorozat összes harcosa bekerül a Super Smash Bros. Ultimate-be

|

Minden epizód összes karaktere visszatér, még a DLC-k szereplői is.

Hirdetés

E3-as videóbemutatója során a Nintendo bejelentette a legújabb Super Smash Bros. játékot, ami nemes egyszerűséggel a Super Smash Bros. Ultimate címet kapta. Korábban már tudtuk, hogy biztosan készül a népszerű sorozat legújabb része, és pár harcos kilétét is felfedték, most azonban kiderült, hogy a felhozatal minden várakozásunkat felülmúlja.

Hirdetés

Masahiro Sakurai ugyanis elárulta, hogy a sorozat eddigi összes részében felbukkant összes karakter helyet kap az új játékban - ez több mint 60 egyedi szereplőt jelent. Új karakterekkel is bővül a repertoár, ilyen lesz a kedves kis Splatoon Inkling csajszi vagy a Metroid játékokból ismert Ridley. Masahiro Sakurai úgy fogalmazott, hogy a Super Smash Bros. Ultimate lesz a videojátékok történetének legnagyobb crossovere. Persze nem egyből ömlesztik ránk az összes harcost, folyamatosan érkeznek majd az új karakterek. Eztán hosszasan nézhettük a különféle karaktereket és egyedi mozdulatsoraikat. 

Egyes karakterek új képességeket is kapnak, például Mario vígan dobálja majd a Super Mario Odyssey-ből megismert sapiját, Cappyt. Több új pályát is kapunk, például a Breath of the Wildból vagy a Splatoon 2-ből átemelve. 

A Super Smash Bros. Ultimate 2018. december 7-én fog megjelenni. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)