Hirdetés

The Division 2 előzetes - 6 dolog, amit már tudunk a játékról

|

A Ubisoft nagyon szeretné, ha a következő egy évet a The Division 2-vel töltené. Lesz ingyen tartalom, raid, és persze kimaxolt poszt-apokaliptikus életérzés.

Hirdetés

A Ubisoft E3-as prezentációja meglehetősen izgalmas volt, és a show egyik fénypontja sokaknak a The Division 2 bemutatója lett, ami rengeteg újdonságot mutatott a játékból. Mivel a fél szerkesztőség elég komolyan rá volt csúszva az első részre (és együtt ábrándultunk ki belőle idővel), így nem csoda, hogy rá vagyunk gyógyulva a folytatásra, és sokat remélünk tőle. De mire is számíthatunk?

Hirdetés

Irány a főváros

A játék Washington DC-ben játszódik 7 hónappal azután, hogy a vírus szétterjedt New Yorkban, a Division első részében. Hiába hősies cselekedeteink, a vírus elérte Amerika közepét, ami a így a pusztulás szélére került. Zöldebb és változatosabb környezetre számíthatunk, mint az első részben, jóval kevesebb hóval, még inkább poszt-apokaliptikus hangulattal.

 

A hangulat marad a régi

Paca a helyszínen ki is próbálta a játékot, olvassátok el tapasztalatait az élményről, az biztos, hogy a második rész alapjaiban a most ismert (tehát sokat fejlesztett és módosított) első epizód élményét adja tovább fejlesztett látvánnyal és kezelési rendszerrel. 

Lesznek 8 fős raidek

A The Division 2 egy fontos MMO tartalommal is kényezteti a nagyérdeműt: a 8 fős raideken csak a maximum szintet (30) elért karakterekkel vehetünk majd részt, kifejezetten kemény kihívásokra számíthatunk, kifejezetten értékes zsákmányért.

Lesz bétateszt

A Ubisoft bejelentette, hogy a megjelenés előtt lesz tesztalkalom, de azt nem, hogy mikor és mennyi játékos vehet részt benne. A lényeg, hogy a március 15-én esedékes indulás előtt kipróbálhatjuk majd. A jelentkezni itt lehet.

Karakter specializációk

Ha elértük a 30-as szintet, akkor választhatunk egyet a 3 új specializáció közül (Sharpshooter, Demolitionist, Survivalist). Mindhárom saját fejlődési lehetőségeket és kütyüket kínál, amiken keresztül feloldhatunk majd új talenteket, modokat, képességeket, és új fegyvereket is. A szinteződés végén egyébként több új endgame megoldás is vár majd, mint a teljesen átalakított Dark Zone. Hogy az átalakítás mit jelent, azt még nem mesélték el a fejlesztők.

Ingyen DLC

A legnagyobb bejelentés, az volt, hogy a The Division 2 első éves DLC csomagjai ingyenesen elérhetőek lesznek minden játékos számára. Azt nem tudjuk, hogy az első évet követően mi lesz a modell, ahogy azt sem, hogy kozmetikai, fizetős cuccok lesznek-e. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy a DLC-k "sztori küldetéseket, új pályarészeket, és új játékmódokat" rejtenek majd.

A The Division 2 megjelenése 2019. március 15-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)