Hirdetés

E3 2018 - konzolokra is érkezik a The Elder Scrolls: Legends

|

Újragondolt látványvilággal költözik át konzolokra is a Bethesda kártyajátéka.

Hirdetés

Nem is vallhatja magát valamirevaló stúdiónak egy kiadó, ha nincs legalább egy gyűjtögetős kártyajátéka. Természetesen a Bethesda sem akart kimaradni ebből a buliból, így született meg a The Elder Scrolls: Legends. Az E3-as előadásukon most azt is megtudtuk, hogy teljesen újragondolt külsővel indul újra a játék. 

Hirdetés

Kiderült továbbá, hogy még idén megjelenik a The Elder Scrolls: Legends Nintendo Switchre, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is. A PC-s és mobilos verziókból egyébként simán átvihetjük az elért eredményeinket a konzolos kiadásokra is, szóval már most megéri belefogni a játékba. Mindehhez egy kedvcsináló videót is kaptunk. 

The Elder Scrolls: Legends iOS-re Androidra és PC-re már most is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)