Hirdetés

Szavazz: szerinted hol játszódik majd a The Elder Scrolls VI?

|

A Bethesda által kitett teaser videó nem törte össze magát, hogy mutasson bármi érdemit, de mi azért elkezdünk találgatni veletek.

Hirdetés

Ma hajnalban tartotta a Bethesda az éves E3 műsorát, ahol rengeteg izgalmas téma között felbukkant a The Elder Scrolls VI is. Egyelőre semmit nem tudunk róla, azon kívül, hogy jön, de találgatni ettől még szabad.

Hirdetés

A teaser videóban a világon semmi specifikusat nem látunk néhány magas hegycsúcson és zöld erdőkön kívül. Végtelenül lusta teaser ez, de ez nem töri le a lelkesedésünket:

A színes világ miatt akár Summerset Isle is lehetne, de az az egyik legkevésbé valószínű helyszín. Egyrészt az elfek világát épp most látogattuk meg a The Elder Scrolls Online-ban, másrészt sokkal színesebbnek és izgalmasabbnak tűnt a videóban látott képnél.

Skyrimet is kihúzhatjuk mert igen, valóban vannak hegyek és hó a távolban, de tekintettel arra, hogy a kedves közönség hányszor vette meg a játékot (és most még Alexával is tolhatjuk), meglepődnénk ha megint ugyanoda vinnének bennünket.

Hammerfell éppenséggel lehetne, de a területet egyszer már bejártuk a Daggerfallban, és akkor egy sokkal lepusztultabb sivatagnak tűnt, mint amit a trailer mutat. Mondjuk a széria nem éppen arról híres, hogy betartja a régi térképek által szabott kereteket, így nincs kizárva.

High Rock talán a legkomolyabb lehetőség. A tamrieli emberiség otthona, ahol éppenséggel Orsinium, az ork királyság is megtalálható, egy menő kis konfliktus otthonául szolgálhat.

Elswyr is lehet a célpont, egyrészt mert még alig láttuk fel-fel bukkanni más játékokban, másrészt pedig ez a föld a Khajiit otthona. A macskaszerű faj a tamrieli kalandorok egyik kimondott kedvence, és nekik köszönhetjük a TES mémek jelentős részét. Miért is ne mennénk oda?

Valenwood önmagában egy fura lehetőség. A világnak ezt a részét néhány Bosmer elf tábor szegélyezi, de egyébként nem sok élet van arrafelé. A kontinens belsejét nagyrészt mocsarak uralják, és erdőkből is rengeteg van, mivel a erdőlakó elfek nem nagy rajongó a favágásnak. Ettől függetlenül sok minden történt arra az Elder Scrolls történelemben. Egy komoly háború is megsebezte a vidéket, illetve a járó város, Falinesti is ott telepedett le. Érdekes, változatos, és titokzatos helyszín lehetne a következő Elder Scrolls játékhoz.

Szerintetek a felsoroltak közül melyik lesz a The Elder Scrolls VI helyszíne, szavazzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)