Hirdetés

E3 2018 - Todd Howard már tudja a The Elder Scrolls VI megjelenési dátumot

|

Viszont sajnos nem árulja el nekünk, de azért megosztott pár apró részletet a játék fejlesztéséről.

Hirdetés

A legendás széria rajongói valószínűleg felpattantak a székből, amikor az idei E3-on a Bethesda bejelentette a The Elder Scrolls VI-ot. Aztán jó eséllyel mindenki vissza is ült szépen, amikor kiderült, hogy szinte semmi érdemlegeset nem tudtunk meg a játékról. Most már legalább annyi biztosnak tűnik, hogy van megjelenési dátum, konkrét terv.

Hirdetés

Todd Howard, a stúdió rendezője a GameSpotnak mesélt egy kicsit többek között a széria legújabb darabjáról is. Elmondta például, hogy a fejlesztés még nagyon korai szakaszban van, és ugyan ő már tudja a megjelenés időpontját, természetesen nem osztja meg ezt velünk. Köszi.

Kiderült még az is, hogy jó oka volt annak, hogy a Bethesda nem kezdett bele azonnal egy új epizód fejlesztésébe. Howard elmondása szerint a csapat tudja, mit akarnak letenni az asztalra, és ehhez az egészhez idő, megfelelő technológia és számos egyéb dolog kell, mert megérdemli a franchise a törődést. Lehet, hogy már egy új generációra várnak?

Ti mit tippeltek, mikor jelenhet meg a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)