Hirdetés

E3 2018 - jön a legújabb motoros őrület, a Trials Rising

|

A nyakatekert motoros trükköket nem lehet megunni, éppen ezért egy új Trials epizódot kapunk hamarosan.

Hirdetés

Még szép, hogy a Trials vonalat sem szeretné elengedni a Ubisoft, jelenleg is zajló E3-as sajtókonferenciájukon bejelentették a széria legújabb epizódját.

Hirdetés

Első ránézésre a Trials Risingban minden meglesz, amit a korábbi részekben imádtunk, az őrültségi faktor pedig tovább emelkedik, miközben a világ különböző pontjain versenyezhetünk. Mondjuk a bejelentéshez nem feltétlenül értem, miért kellett a berendezést is lezúzni a színpadon, de biztos voltak, akik nevettek rajta. Szélsebesen mozduljatok rá a friss előzetesre, ez tényleg megéri a figyelmet:

A Trials Rising 2019 feburárjában érkezik meg PC-re, PlayStation és Xbox One konzolokra, valamint a sorozat történetében először Nintendo Switchre is. Béta is lesz, amire hamarosan jelentkezhetünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)