Hirdetés

E3 2018 - meglepetésekkel is készül a Ubisoft

|

Kiderült, hogy a stúdió milyen játékokat mutat majd be a rendezvényen, de nem árultak el minden részletet a srácok.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk az idei E3-ra, ugyanis jövő hónapban kerül megrendezésre a buli, ahol ismét számos érdekesség várja majd a játékosokat. Most pedig megtudtunk egy-két részletet a Ubisoft bemutatójáról.

Hirdetés

A stúdió ma bejelentette, hogy nagyjából mivel készül az E3-ra, de igazából nincs túl sok meglepetés a játékok listájában. Tiszteletét teszi majd a Tom Clancy's The Division 2, illetve a sokak által várt Beyond Good & Evil 2, de a For Honor rajongóinak is tartogatnak ezt-azt a srácok. Emellett ott lesz még a Skull & Bones, a Starlink: Battle for Atlas, és a Transference is.

Sőt, a Far Cry 5 első DLC-je, az Hours of Darkness is érkezik majd a nyár elején, így várhatóan erről is kapunk egy gameplay bemutatót.

Ráadásul ez nem minden, ugyanis a hivatalos bejelentésben arról is szó esett, hogy lesznek még meglepetések a konferencián, úgyhogy kíváncsian várjuk, idén mivel áll elő a Ubisoft.

Titeket melyik fenti cím érdekel a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)