Hirdetés

Mire E3-ig számolok - Ubisoft

|

Tom Clancy's The Division 2, egy rakás tavaly bejelentett játék, és néhány új, nagy meglepetés - idén is izgalmas lesz a Ubisoft előadása.

Hirdetés

A tavalyi volt a Ubisoft egyik legjobb E3-as bemutatója. Meglepőre, szórakoztatóra, még meghatóra is sikerült egyszerre, és talán az is segített, hogy Aisha Tylertől megszabadultak.

Hirdetés

Sok játékról azóta nem hallottunk, hogy ott megmutatták őket, de az idei évben újra előkerülnek, talán meg is jelennek. A kiadó a következő pénzügyi év kezdetéig, azaz 2019. március 31-ig három AAA játékot tervez kiadni, melyek egyike a The Crew 2, egy másik a Tom Clancy's The Division 2, a harmadikat pedig még nem ismerjük, de egy ismert franchise új tagja lesz. Nézzük sorban, mire számíthatunk.

Amik biztosan ott lesznek

A show középpontjában egész biztosan a Tom Clancy's The Division 2 áll majd. Az első részt a mai napig rengetegen játsszák, nagyon szépen visszahozta a fejlesztőcsapat a süllyesztőből, és most már tapasztalatokkal teli vághattak neki a következő rész fejlesztésének. A helyszínről, a helyzetről, a tartalomról még semmit nem tudunk (bár valószínűleg maradunk New Yorkban), lesz mit bejelenteni. 

Michel Ancel és csapata most már tényleg teljes erővel dolgozik a Beyond Good & Evil 2-n, ami leghamarabb 2019 végén jelenhet meg. Nemrég jött egy gameplay videó, ami sok újat nem mutatott, meg pár részlet a világról, de hátha az E3-on részletezik kicsit, hogyan is működik a játék, mitől lesz igazán jó.

Bár szintén csak jövőre jelenhet meg, nagy szerepet kaphat a Skull & Bones is, avagy a kalózos, tengeri csatás játék, melynek alapja az Assassin's Creed IV: Black Flagben bemutatkozott hajózás. Tudjuk, hogy nyílt világ lesz, egyjátékos kampány és többjátékos mód, de szomjazunk még egyéb infókra is.

A tavaly bemutatott játékok közül még a Starlink: Battle for Atlas maradt, amiről tényleg semmit nem hallottunk egy éve, és nem tudjuk, hogy áll a projekt. Biztosan nem kaszálták el, bár mivel a toys-to-life műfaj halott, ezen sem lepődnénk meg nagyon. Nagyon kellenek az érvek.

Mivel a The Crew 2 az E3 után nem sokkal, június 29-én jelenik meg, biztosan fogják érinteni, de nagyon sok mindent már nem tudnak elmondani róla. Az E3-at megelőzően, június 5-én érkezik a Hours of Darkness DLC a Far Cry 5-höz, erről pár szó tutira esik majd.

Van még egy elmaradása a Ubinak, mielőtt leszámol a VR-ral (már ha ez a terv). Elijah Wood stúdiójával közösen dolgoznak A Transference-en, mely egy pszichothriller lesz, ami megpróbálja összemosni a filmeket és a játékokat. Kíváncsian várjuk.

És hát ott a Just Dance 2019, nyilván, új dalokkal.

Amik valószínűleg ott lesznek

Már tavaly is pedzegették a show utáni interjúkban, hogy a Splinter Cell sorozat éledezik, és pár éven belül megtörténhet a régóta várt visszatérés. Aztán jött egy küldetés a Wildlandshez, szerepelt a franchise a Walmart listájában, és most már valószínűbb, hogy lesz bejelentés, mint hogy nem. Kiegyezünk egy 2019-es megjelenésben, addig esetleg egy Blacklist remasterrel megajándékozhatnának minket. Sőt, keverjék újra az összes eddigi részt, az lenne a legjobb.

Szintén felmerült, hogy a Watch Dogs 3 bejelentésére sem kell tovább várnunk. Az első rész nem azt adta, amit ígért, de nem volt rossz, a második nagyon jól sikerült, de a játékosok nem haraptak rá. A harmadikkal valahogy meg kellene találni az egyensúlyt.

Újdonságok bejelentésére nem számítunk, de mivel a Ubisoft egyik legsikeresebb játéka, pár mondat erejéig talán szerepet kap a Rainbow Six: Siege is. Az E3 előtti héten kezdődik az Operation Para Bellum, így a következő szezon leleplezése még korai lenne, de ha belefér az időbe, legalább egy percnyi műsoridőt az aktuális évad összefoglalása is megérne.

A For Honor hatodik évada a múlt héten startolt el, de akár bejelenthetik a következő évre várható új hősöket, tartalmakat is.

Amit látni szeretnénk

Bőven elég lenne, ha csak jövő tavasszal jelentenék be és ősszel adnák ki a következő Assassin's Creed játékot, valószínűleg ez is lesz a dolgok rendje. Azért legalább egy rövid teasert jó érzés lenne látni.

Ennél is jobban örülnénk egy Raymannek. Az Origins és a Legends is kiválóan sikerült, ha a Montpellier még egy olyat össze tud hozni, pénzzel mutatjuk meg, mennyire hálásak vagyunk. Úgy tudjuk, ők is a Beyond Good & Evil 2-n dolgoznak, de hátha mellette belefér más is.

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle sikere láttán nem kizárt, hogy folytatódik a Ubi és a Nintendo együttműködése. A Donkey Kong DLC-t garantáltan említik, de egy új játék bejelentését is díjaznánk. Csak Davide-san és csapata csinálja, más nem számít.

Ti mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)