Hirdetés

E3 2018 - jöhet háromnegyed órányi gameplay az Assassin's Creed Odyssey-ből?

|

Az Odyssey nagyon ígéretesnek tűnik, és már mozgás közben is láthatjuk az ógörög történet egy részletét.

Hirdetés

Elég sok dolgot megtudhattunk az Assassin's Creed széria legújabb darabjától, az Assassin's Creed Odyssey-ről az E3 alatt. Még a Ubisoft előadás előtt kiderült a megjelenési dátum, és a fantasztikus gyűjtői kiadást is leleplezték.

Hirdetés

Ezúttal még egy bő háromnegyed órás  Xbox One X gameplay anyagot is végignézhetünk, méghozzá 4K-s felbontásban. A videóban látható játékmenetben a karakter már 18-as szintű egy rakás különleges felszereléssel - ezt nagyjából 15 óra játékkal érhetjük majd el.  Betekintést nyerhetünk többek közt a választható dialógusok rendszerébe és egy tengeri csatába is, de még maga Szókratész is felbukkan egy diskurzusra.

Az Assassin's Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)