Hirdetés

E3 2018 - bejelentették a Just Dance 2019-et, újra felszánthatjuk a nappalit

|

A Ubisoft egy kissé túlnyújtott bevezetővel nyitotta az előadását, de mint később kiderült, az is a következő Just Dance beharangozója volt.

Hirdetés

Egy táncoló panda, kosztümös táncosok és a szaxofonos aláfestőmuzsika bizarr mód érdekes elegyével nyitott a Ubisoft az idei E3-on, a felvezetés pedig maga a Just Dance 2019 bejelentés volt.

Hirdetés

Jóból is megárt a sok, hát még a kissé kínosból. A képernyő előtt ülve lehetett követni a Just Dance intrót, de a helyszíni nézők valószínűleg azt se tudták, mi történik a színpadon. A lényeg, hogy jön a Just Dance 2019, 400-nál is több zenével, közte a legnépszerűbb aktuális pop és dance muzsikákkal.

A Just Dance 2019 idén október 25-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, Wii U-ra és Nintendo Switchre is. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)