Hirdetés

E3 2018 - megvan a The Crew 2 nyílt béta dátuma, indulhat az előtöltés

|

Jövő héten indul a The Crew 2 nyílt béta fázisa, így aki eddig kimaradt volna a zárt tesztelésekből, most itt lesz az idő pótolnia a lemaradást.

Hirdetés

Június elején volt a The Crew 2 utolsó zártkörű bétája, jövő héten már bárki kipróbálhatja az Ivory Tower új játékát. Feltéve, ha elindul a PC-jén, vagy van PS4-e, illetve Xbox One-ja.

Hirdetés

A Ubisoft előadásáról nem maradhatott le a The Crew 2, és ugyan a játékról nem beszéltek, viszont június 21-től már kipróbálhatjuk, milyen átszáguldani az Egyesült Államokon egy vagány sportkocsival, motorral vagy éppen repülővel. A nyílt bétához természetesen érkezett egy trailer is, csekkoljátok ti is a "Start Your Story" című videót:

A béta előtöltését akár már ma elindíthatjátok, hogy ne veszítsetek időt az indulás napján. Ti kipróbáljátok a The Crew 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)