Hirdetés

E3 2018 - egy új AAA játékot fog bejelenteni a Ubisoft

|

A Ubisoft bejelentette, hogy idén három AAA kategóriás játékkal is készülnek, a harmadik játékról csak az E3-on fogják lerántani a leplet.

Hirdetés

Azt már tudjuk korábbról, hogy a Ubisoft idén pár igen nagy folytatással fog jelentkezni, viszont a legújabb bejelentésükből kiderül, hogy ez még közel sem minden.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy az idei üzleti évben három AAA kategóriás játékkal is készül, amelyből kettőt már most is ismerünk: az egyik az árkád versenyzős The Crew 2, a másik pedig a poszt-apokaliptikus MMO játék folytatása, a The Division 2.

A harmadik alkotásról egyelőre nem tudni, hogy pontosan micsoda, mert a cég bejelentésében csak "nem bejelentett franchise-ként" szerepel, de sokan már most arra tippelnek, hogy a Splinter Cell-sorozat visszatéréséről lehet szó, hiszen az utóbbi időben a cég tett egy-két utalást rá, hogy Sam Fisher kalandjai folytatódhatnak.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, hiszen a Ubisoft E3-as konferenciája június 11-én, este 10 órakor megkezdődik. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)