Hirdetés

E3 2019 - mit várhatunk az Activisiontől, a Take-Two-tól, a Warner Bros.-tól és a többiektől?

|

Ne feledkezzünk meg azokról a kiadókról sem, akik nem tartanak külön előadást, viszont olyan izgalmas címeket készülnek megmutatni, mint a Cyberpunk 2077, a Call of Duty: Modern Warfare vagy a Borderlands 3. Összeszedtük, hogy mire számítunk tőlük.

Hirdetés

A közelmúltban bővebben is kifejtettük, hogy mit várunk az egyes konferenciáktól, sőt videós beszélgetésekben részletesen meg is beszéltük az elvárásainkat és reményeinket, viszont több olyan jelentős résztvevő is akad, akik ugyan nem készülnek saját műsorral, de a játékaikra és a bejelentéseikre nagyon is érdemes odafigyelni. Összefoglaltuk, hogy mik lesznek ezek. 

Hirdetés

Activision-Blizzard:

Miután az Activision már az E3 felvezetéseként bejelentette az új Call of Duty-t, a rajongók nyilvánvalóan elsősorban az ezzel kapcsolatos újdonságokra áhítoznak a vállalattól. Főleg, hogy egy Modern Warfare rebootról van szó, a mi sem zombikat, sem temérdek fizetős tartalmat nem erőltet majd, inkább a sztorira fog fókuszálni a méltán népszerű Captain Price-t is felvonultatva. Valószínűleg gameplay videóra számíthatunk és minden bizonnyal még több részlet derül ki az ígéretesnek tűnő lövöldéről, viszont ha a korábbi pletykák beigazolódnak, akkor nem csak ez fogja képviselni a szériát az expón, hanem a Modern Warfare 2 Remaster is. Az Activision minden bizonnyal nem hagyja ki a Crash Team Racing Nitro-Fueled népszerűsítését sem, de azért reméljük, hogy a papírformát felrúgva villantanak egy-két meglepetést is. A Blizzard részéről viszont rádiócsendre számíthatunk. 

Warner Bros. Interactive: 

A visszafogott kínálattal rendelkező Activisionnel szemben a Warner Bros. csupa izgalmasnak ígérkező cím felett bábáskodik, hiszen bemutathatják a Warner Bros. Montréalnál formálódó rejtélyes játékot, megmutathatják a Middle-earth franchise-t gondozó Monolith újdonságát, leleplezhetik a következő LEGO Star Warst is és a Rocksteady titokzatos projektje is csak arra vár, hogy felkonferálják, ám a fejlesztők megerősítették, hogy nem készülnek semmivel az E3-ra. De nem csak új címekre, hanem a meglévők bővülésére is vágyunk: további Hitman 2 tartalmak és a Mortal Kombat 11 DLC-karakterek felbukkanását is tartalmazza a kívánságlistánk.

Take-Two:

A Take-Two abban a kényelmes helyzetben van, hogy bármit mutatnak meg, azt üdvrivalgással fogadja majd a közönség. A zászlóshajó persze egyértelműen a Borderlands 3-é, már tűkön ülve várjuk, hogy a Gearbox még többet meséljen és mutasson a cel-shaded grafikás nyitott világú lövöldéről, de az sem kevésbé érdekes, hogy a The Outer Worlds képében az Obsidian hogyan próbálja megalkotni a saját Fallout játékát. Ezek felbukkanásánál már csak az egyértelműbb, hogy menetrendszerűen bejelentésre kerülnek majd az NBA és WWE szériák legújabb epizódjai, de a kiszámíthatóságot nagyban csökkentené, ha a vállalat felfedné a következő BioShockot és azt sem utasítanánk el, ha kiköszörülnék a Mafia franchise hírnevén ejtett csorbát egy új, az előzőnél minőségibb résszel. Zárásként pedig szeretnénk látni egy újabb videót arról, hogy milyen lesz az Ancestors: The Humankind Odyssey játékmenetében majomkodni.

Capcom:

Egyelőre csak az biztos a Capcom kapcsán, hogy a Monster Hunter: World új kiegészítője, az Iceborne kiemelt szerepet kap majd az expón (egy demóval készülnek a résztvevőknek), de a rajongók többsége valójában arra kíváncsi, hogy mik azok a titokzatos projektek, amikre a vállalat korábban utalgatott, illetve hogy valóban készül-e a Resident Evil 3 remake-je és/vagy a Resident Evil 8. Egy korábbi nyilatkozatában megerősítette már a kiadó, hogy jelenleg több cím is fejlesztés alatt áll, amelyek motorját már felkészítették a következő generációra. Most már jöhetnek a konkrétumok is.  

Bandai Namco:

Nem valószínű, hogy találkozni fogunk bármilyen Dark Souls-hírrel (persze egy Demon's Souls remake levenne minket a lábunkról), viszont a Bandai Namco felhozatala így sem lesz unalmas. A vámpíros Dark Souls, a Code Vein biztosan nem fogja kihagyni az alkalmat, de  ugyanez elmondható a különleges történettel operáló, epizodikus Twin Mirrorról, az Until Dawn fejlesztői által készített horrorantológia első fejezetéről, a Man of Medanról, a Dragon Ball rajongókat megcélzó Dragon Ball Game: Project Z-ről és a Psychonauts készítőinek újdonságáról, a Radről is. Új tartalmakkal a Jump Force kapcsán elégedetlenkedőket is kárpótolhatnák, elvégre bőven van még beemelendő anime-hős és gonosz.

CD Projekt RED:

A The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztőcsapata nem bűvészkedik fél tucatnyi projekttel, csupán a Cyberpunk 2077-tel készülnek Los Angelesbe, de még így is ott vannak az érdeklődés középpontjában. Bár a játékhoz összepakolt demót a hírek szerint csak a sajtó és a résztvevők próbálhatják ki a helyszínen, mi nem láthatjuk azonnal, viszont biztosak vagyunk benne, hogy készülnek egy hosszabb gameplay videóval és minden bizonnyal s megjelenési dátummal is. Noha a reflektorfény most egyértelműen a Cyberpunk 2077-re irányult, azért a sci-fi RPG farvizén evezve megemlíthetnék azt a titokzatos szerepjátékot is, ami szimultán készül náluk és amely a korábbi pletykák és utalgatások alapján a The Witcher franchise következő epizódja lehet (plusz ne feledjük, hogy Ríviai Geralt utolsó kalandja lehet, hogy átköltözik Nintendo Switchre is). 

Focus Home Interactive:

A Focus Home Interactive sem kevés munícióval érkezik, a legnagyobb húzóneve egyértelműen a The Surge 2 lesz, de a The Technomancer fejlesztőinek fantasy szerepjátéka, a GreedFall és a MudRunner folytatása is megérdemli a figyelmünket. A legizgalmasabb részlet mégis az, hogy a Focus Home tizenkét vadonatúj projektet felügyel, közöttük három Warhammer játékot is. A korábbi információk szerint folytatják az együttműködést a Dontnod Entertainmenttel (Vampyr), az Asobo Studióval (A Plague Tale: Innocence), a Saber Interactive-val (World War Z), a Passtech Games-szel (Masters of Anima), a Deck13-nel (The Surge 2), a Streum On Studióval (Space Hulk: Deathwing), valamint megszerezték a Call of Cthulhu jogokat - és ez még mindig nem a teljes lista. Ennyi puskaporral már csak nem fognak bakot lőni.

THQ Nordic:

Nagyot mehet a THQ Nordic is, bár ahhoz a nemrég bejelentett SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated című remake-nél több kell. A Biomutant újabb gameplay anyaga például tökéletes lesz kezdésnek, de éppen itt az ideje, hogy többet mutassanak a Desperados 3-ból is. A vállalat jelenleg megszámlálhatatlanul sok bejelentetlen projektet gondoz, amelyek közül a Darksiders Genesis és a Destroy All Humans! Remake már lelepleződött, viszont jó eséllyel bemutatkozik az új Red Faction is. Azt sem lenne rossz tudni, hogy mi a helyzet a Dead Island 2-vel, amelyről évente egyszer megemlítik, hogy készül, de ezt leszámítva nem hallani róla semmit.

Sega:

A Sega egy előre bejelentett felhozatallal kíván kitűnni az expó forgatagában, amelyben megtalálható a sok viszontagságon átment Judgment, a plüssbárányos gyűjtői kiadással érkező Catherine: Full Body és a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 is, de mivel jelezték a közleményben, hogy ez nem a teljes kínálat, ezért reménykedünk benne, hogy fel fog bukkanni a novemberre tolt Shenmue 3, a Sega Mega Drive Mini, valamint két Total War játék, a Total War: Warhammer III és a Total War: Three Kingdoms plusz tartalmai is, utóbbi esetében a Creative Assembly-nek komoly tervei vannak.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a Techland a Dying Light 2-vel feszíthet a többiek mellett, a Larian Studios a Baldur's Gate 3-mal lophatja el a szívünket, az inXile a Wasteland 3-mal hívhatja fel magára a figyelmet, a Bigben Interactive a The Sinking City-t népszerűsíti majd, bejelentéssel készülhet a Netflix, a Midwinter Entertainmentre pedig a Scavengers miatt lesz érdemes odafigyelni.

De bármivel is készüljenek a kiadók, a friss híreket a rendezvény előtt, közben és alatt is megtalálhatjátok az E3-as aloldalunkon, a konferenciákról pedig errefelé tájékozódhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)