Hirdetés

E3 2019 - az Activisionnek sem lesz saját standja

|

A csapat ugyan részt vesz az idei rendezvényen is, de nem foglal el nagy területet.

Hirdetés

Az E3 közeledtével egyre több részletet tudunk meg az idei buliról, ahol nem minden fontosabb szereplő lesz jelen, de azért így is érdekes bejelentésekre számíthatunk majd. Most például egy kiadó erősített meg egy olyan dolgot, amit eddig csak sejteni lehetett.

Hirdetés

A ResetEra fórumozóinak feltűnt, hogy a rendezvény hivatalos térképe alapján idén nem lesz különálló szekciója az Activisionnek. A kiadó is gyorsan reagált a dolog kapcsán, és megerősítette, hogy valóban nem települnek ki a szokásos helyükre, de azért így is jelen lesznek majd az E3-on. Egyébként van mit mutatniuk a srácoknak, hiszen érkezik az új Call of Duty, így valószínűleg nem csak nézelődni ugranak majd ki a játékvilág legnagyobb bulijába.

Ti várjátok már az új Call of Dutyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)