Hirdetés

E3 2019 - jól halad az Age of Empires 4, még idén hallani fogunk róla

|

A Microsoft E3-as sajtókonferenciájának egyik nagy hiányzója kétségtelenül az Age of Empires 4 volt, de Phil Spencer nincs aggodalomra oka a rajongóknak.

Hirdetés

Még a 2017-es gamescomon jelentette be a Microsoft az Age of Empires 4-et, azóta viszont eléggé keveset hallottunk a játékról. Ez az idei E3-on sem változott, a következő számozott Age of Empires teljesen kihagyta a show-t, csak a második rész felújított verzióját mutatták meg nekünk. Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője azonban nemrég a PC Gamernek elárulta, hamarosan érkeznek az új infók. 

Hirdetés

Spencer egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy még ebben az évben fognak mesélni az Age of Empires 4-ről. Spencer kiemelte, hogy a játékon dolgozó Relic egy remek stúdió, szerinte nagyon jól halad a fejlesztés. Az Xbox feje eztán úgy folytatta, hogy ő igazából a Microsoft vasárnap estei előadásából azokat a dolgokat szerette a legjobban, amelyeket egyelőre még nem mutathattak meg - az Age of Empires 4 mellett itt valószínűleg az utóbbi időben vásárolt stúdiók új játékaira gondolt. 

Tényleg nagyon kíváncsiak lennénk már arra, hogy min dolgozik éppen a The Initiative vagy épp a Playground (ezer éve pletykálják már a Fable 4-et, de most sem leplezték le a játékot), de a jelek szerint nincs más megoldás, gyakorolnunk kell a türelem nemes erényét. Talán az idei gamescomon több is kiderül ezekről a játékokról. 

Számotokra mi volt az idei E3 legnagyobb hiányzója? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)