Hirdetés

E3 2019 - Switchre jön az Alien: Isolation

|

A savas vérű szörnyeteg hamarosan a hibrid konzolokat is betámadja.

Hirdetés

A Nintendo nem csak a Mario and Sonic at the Olympic Games 2020 esetében működik együtt a Segával, hanem egy korhatárosabb szórakozás kedvéért is: ez a Creative Assembly által fejlesztett és eredetileg 2014-ben megjelent Alien: Isolation.

Hirdetés

Folytatást biztosan nem fog kapni, viszont újabb platformon retteghetünk: az E3-as Nintendo Directen elhangzott információk szerint még idén elhozzák Nintendo Switchre, bár azt nem kötötték az orrunkra, hogy az év folyamán pontosan mikor kapjuk meg. Az viszont biztos, hogy a lény elől való bújkálás és a parás hangulat a hordozható konzolon is emlékezetes élmény lesz. 

Ti örültök neki, hogy Switchre is megjelenik az Alien: Isolation?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)