Hirdetés

E3 2019 - különálló játékként is megjelenik az Auto Chess

|

Az elmúlt évek legnépszerűbb modja külön is megjelenik, de a Steamet (nyomós okkal) elkerüli. Bizony, Epic Games Store-exkluzív lesz.

Hirdetés

Az Auto Chess az a mod, ami az elmúlt hónapokban a Twitch Top 10-es listájának elején tartotta a Dota 2-t. Előbb-utóbb várható volt, hogy kilép a MOBA szárnyai alól, és ez első lépésként mobilokon már meg is történt. A PC-s verzió sincs már messze.

Hirdetés

A különálló verziót a Drodo Studios egyszerűen nem vihette a Steamre, mert az ütközött volna a Valve terveivel.

"Izgalmas tárgyalásokat folytattunk, melyek végén arra jutottunk, hogy a Valve és a Drodo nem fognak tudni együtt dolgozni, több okból sem. Megegyeztünk abban, hogy mindketten külön-külön fejlesztjük a magunk különálló játékát, és a lehető legjobban támogatjuk majd egymást."

Röviden: a Valve is megakarja csinálni a saját Auto Chessét, így az alkotó elment az Epic Gameshez, ahol nem lóg majd a nagy kiadó kardja a fejük felett.

Hogy pontosan mikor érkezik a PC-s verzió, azt még nem tudjuk, de iOS-re és Androidra már elérhető a különálló változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)