Hirdetés

E3 2019 - bejelenthetik a Baldur's Gate 3-at

|

A Larian Studios honlapján utalást találtak a folytatásra.

Hirdetés

Közeledik az E3, felpörögnek az események, mindenki tolja az infókat, a teasereket, és mindent, amivel felkeltheti a játékosok érdeklődését. A Larian Studios honlapján most felbukkant egy videó, mely egy sorozat harmadik részére utal.

Hirdetés

Először azt gondolhatnánk, hogy a Divinity: Original Sin folytatását várhatjuk, azonban volt, aki mélyebbre ásott, és a metaadatokban a Baldur's Gate 3-ra talált utalásokat. A videó kódjában szerepel a "BaldursGate_logo_III_retouched.png" fájlnév, amit ti is megnézhettek, ha letöltitek az .mp4-et és megnyitjátok egy szövegszerkesztővel.

A Divinity franchise ettől függetlenül idén bővülni fog egy stratégiai játéknak megálmodott spin-off-fal a Divinity: Fallen Heroes képében.

Még nem lehetünk biztosak semmiben, de most elkezdtünk nagyon izgulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)