Hirdetés

E3 2019 - csak a legnehezebb fokozaton veszítünk életet a Battletoadsban

|

Számos kihívást tartogat a játék, de könnyebb fokozatokon kevésbé lesz frusztráló teljesíteni.

Hirdetés

A hírhedten nehéz 1991-es klasszikus Battletoads újragondolt verziója már az első gameplay trailer alapján is elég szórakoztatónak tűnik, de a legújabb információk szerint a nehézségi fokozatok miatt sem kell a játékosoknak aggódni.

Hirdetés

A DualShockers csapatának adott interjúban a Dlala Studios vezérigazgatója, AJ Grand-Scrutton elmondta, hogy az ún. lives system kizárólag a legnehezebb fokozaton fog működni, azaz kizárólag itt veszíthetünk ténylegesen életeket. Emellett a beat 'em up szakaszoknál a három főszereplőnek lesz életereje, de halál esetén gond nélkül visszajöhetnek a játékba. Amennyiben mind a három karakter meghal, akkor a legutóbb mentett checkpointtól lehet folytatni a játékot.

Emellett a fejlesztőcsapat több új fotót is megosztott a játékról, ezeket az alábbi galériában nézhetitek meg.

A Battletoads pontos megjelenési dátuma nem ismert, azt majd várhatóan a gamescomon fogják bejelenteni. Az előzetes tervek szerint viszont még idén debütálhat PC-n és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)