Hirdetés

E3 2019 - Bethesda sajtókonferencia élő közvetítés

|

Arra külön kíváncsiak vagyunk, hogyan reagálják majd le a Fallout 76 botrányát, de ettől függetlenül is van miért várni a Bethesda E3-as előadását.

Hirdetés

Todd Howard nem mostanában kezdte a felelőtlen igérgetést, de eddig mindig sikerült megúsznia, hogy utolérje a népharag. Most nem biztos, hogy elég lesz néhány poén, ha a Fallout 76-ra terelődik a szó. 

Hirdetés

Legyünk optimisták: az is lehet, hogy bejelentenek valami olyan mega-frissítést, amitől a játék hirtelen kimondottan élvezetessé válik. Ezt majd meglátjuk. A Fallout mellett azért van még a kiadónál néhány nagy franchise, melyek folytatására nem kell sokat várnunk. A nyáron érkező Wolfenstein: Youngbloodról és a VR-os Cyberpilotról, valamint a várhatóan ősszel megjelenő Doom Eternalról biztosan hallani fogunk, ahogy az is garantált, hogy elmondanak ezt-azt a Rage 2, a The Elder Scrolls Online és a Quake Champions jövőbeli tartalmairól. A Dishonored franchise most pihen, a Preynek meg még talán túl korai lenne egy folytatás, de ha ezekről is hallunk, külön örülni fogunk.

A műsor június 10-én hajnali 2:30-kor kezdődik, aki ébren marad vagy felkel, az alábbi videó elindításával követheti.

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Az E3 további sajtótájékoztatói kapcsán itt tájékozódhattok, a híreket pedig itt találjátok meg egyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)