Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a Bethesda konferencia?

|

Nem voltak hatalmas meglepetések, de idén is kitett magáért a Bethesda. Vagy ti többet szerettetek volna kapni? Most rajtatok a sor, hogy elmondjátok a véleményeteket.

Hirdetés

Amikor egész éjjel tolja a híreket és írja az összefoglalókat a stáb, akkor kicsit nehezebb megítélni, hogy pontosan mennyire is tetszett, amit láttunk, többet szeretnénk-e kapni (persze alapértelmezetten igen, mohók vagyunk, a szakmával jár), vagy boldogok vagyunk a Bethesda felhozatalával. Ennek megítélésében vegyetek most részt, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.

Hirdetés

Persze előfordulhat, hogy esetleg nem néztétek meg éjjel a Bethesda konferenciát (mert mondjuk esetleg aludtatok, tudjátok, az a túlértékelt úri mulatság), akkor most engedjétek meg, hogy segítsünk nektek. Ha szerettek olvasgatni, akkor erre a linkre kattintva olvasható az összefoglalónk az eseményről, játéktrailerekkel tarkítva, de ha esetleg utáljátok a betűt, és már ezeket a sorokat is sírva olvassátok csak, akkor íme az egész móka videón (indokolatlanul hosszú stream az előadáshoz mérten, de ezen ne akadjunk fenn): 

Mindezek fényében rajtatok a sor, hogy véleményt mondjatok akár egy határozott kattintással, akár kommentben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)